3d glitterverf

Tulip 3D verven staan bekend om de sterke kleefkracht en flexibiliteit, ze zijn wasbestendig en ze kunnen gebruikt worden op hout, glaswerk, textiel, keramiek en nog veel meer.

De Tulip 3D verven zitten verpakt in 37ml flesjes met het bekende tulpen dopje.

Door het vernuftige tulpvormige roze dopje, kunt u het flesje ondersteboven laten staan, de verf is meteen klaar voor gebruik en hoeft niet meer hoeft te worden geschud. Slechts met een lichte druk van de vingers op het flesje vloeit de verf uit het tuitje. U hoeft dus geen penseel aan  te schaffen voor het gebruik van deze producten door het unieke tulpje.

glitter verf.jpg

Waar kunt u Tulip verven op gebruiken:
De verf kan o.a. worden gebruikt op T-shirts, gymschoenen, spijkerbroeken, rugzakken, zakdoeken, wandkleden en agenda’s.

Tulipverf hecht ook op papier, karton, leer, plastic,glas, enz. Verf op uw handen met lauw water (en zeep) afwassen.

Basis werkwijze: Kies textiel dat in de wasmachine of op de hand gewassen kan worden. Het beste resultaat geeft 50/50 katoen/polyester textiel. Was en droog nieuwe kledingstukken. Gebruik geen wasverzachter. Bepaal waar de decoratie moet komen en leg een met plastic (vuilniszak) omwikkeldstuk karton of hardboard direct achter de te decoreren zijde van het kledingstuk, zodat de verf niet kan doorlopen. Bevestig het kledingstuk (evt. met spelden) op het karton. Zorg ervoor dat de stof strak zit, zonder het uit te rekken. Maak indien gewenst eerst een ontwerp op het kledingstuk. Schud het flesje flink met de dop naar beneden op een harde ondergrond. Haal het dopje er af en houd het tuitje op of direct boven het te decoreren oppervlak. Breng de verf aan door licht op het flesje te drukken en het vast te houden als een pen.Bij het wisselen van kleuren kan het flesje eenvoudig ondersteboven met het tuitje op de naald van de dop gezet worden, zodat de verf niet uitdroogt. Kan na 72 uur in de wasmachine (handwas) gewassen worden. 

Kan niet in de droogtrommel, maar hangend of liggend drogen. Niet chemisch reinigen.

ONS VOORDEEL

  Gratis verzenden
       vanaf 50 euro

  MA. en DO. 
       voor 13.00 uur besteld
       dezelfde dag verzonden

  Grootste in de Benelux

VEILIG BETALEN

© 2008 - 2024 Hotfix online het grootste assortiment strass steentjes | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel